معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت هرات دیدار کرد 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۵ - ۱۲:۳
معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت هرات دیدار کرد 

۲۵ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شیخ نورالدین احمد اسلام‌جار والی ولایت هرات و شماری از مسوولین محلی این ولایت دیدار کرد.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی است تا گندم مازاد دهاقین خریداری و ذخیره سازی شود به این هدف یک میلیارد افغانی بودیجه اختصاص داده شده است و مسوولیت آن به دوش وزارت زراعت است.»
در همین حال، مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت روند تدارکاتی خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین را بیان کرده گفت:« ذخیره سازی گندم مازاد سیرت و روش حضرت یوسف «ع» است، بخاطر تطبیق آن سه کمیته در نظر گرفته شده است، که در آن نماینده گان از ریاست زراعت، مسوفیت، صنعت و تجارت، شاروالی و مقام ولایت شامل است، که بعد از پروسه نرخ گیری و معاینه (سمپل گیری) در سیلوهای این ولایت تسلیم گیری و ذخیره‌سازی می‌شود.»
همچنان، در این دیدار پیرامون اجاره‌دهی زمین‌های استرداد شده از غصب، تشخیص آنتن‌های مخابراتی، افزایش منابع عایداتی، انسجام در جمع‌آوری عشر و زکات و هماهنگی میان ادارات نیز بحث و گفتگو صورت گرفت.
امارت اسلامی به منظور جلوگیری از احتکار، بلند رفتن قیمت و کمک به دهاقین روند خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین را آغاز نموده است که بیش از ۳۸ هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین در سراسر افغانستان خریداری میشود، هرات یکی از ولایاتی که گندم مازاد دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

افتتاح سردخانه ۲۰ متریک تنه با سیستم سولری در ولسوالی قیصار فاریاب

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب سردخانه عصری با ظرفیت ۲۰ متریک تن محصولات زراعتی، به همکاری دفتر ولایتی کمیته ناروی مقیم میمنه در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب اعمار و به بهره. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

ایجاد قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در ولسوالی رستاق ولایت تخار

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های موثر کشت، یک قطعه نمایشی جواری به سیستم قطاری در قریه بهارستان ولسوالی رستاق ولایت تخار ایجاد شد.
این قطعه نمایشی در یک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۲:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای راه‌اندازی پروژه‌های مشترک عمرانی میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱۶ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف هماهنگی برای راه‌اندازی ده‌ها پروژه عمرانی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برگزار شد.
این جلسه به رهبری مولوی. . .

BACK TO NEWS