در سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۰:۳
در سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی غرفه بگیرید و تولیدات خود را به فروش برسانید

قرار است سی‌ویکمین نمایشگاه محصولات زراعتی از طرف ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت برای چهار روز از تاریخ بیست‌وپنجم تا بیست‌وهشتم میزان سال ۱۴۰۳ هجری شمسی با اشتراک صدها تولیدکننده، متشبث، تاجر و ده‌ها هزار بادیدکننده در بادام‌باغ کابل برگزار شود.
محصولات خوش‌کیفیت زراعتی، باغداری، مالداری، تولیدات پروسس‌شده زراعتی و مالداری، ماشین‌آلات زراعتی، زعفران مرغوب وطن، نباتات و گیاهان طبی، تجهیزات آبیاری، نهال‌های مثمر و غیر مثمر، دستگاه‌های تولید برق آفتابی، فعالیت‌های زراعتی  و تولیدات صنایع دستی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.
دهقانان و تولیدکننده‌گان می‌توانند از طریق این نمایشگاه با متشبثان، تاجران و صادرکننده‌گان محصولات زراعتی غرض همکاری‌های آینده قرارداد، تفاهم‌نامه و تعهد عقد کنند. 
بنا بر این، به آگاهی همه شرکت‌هایی که در بخش تولید محصولات زراعتی، باغداری، مالداری و آبیاری فعالیت دارند، رسانیده می‌شود که غرفه‌های این نمایشگاه برای نمایش محصولات شما، از ۱۹ سنبله تا ۲۴ میزان ۱۴۰۳، توزیع می‌گردد. مهربانی کنید و برای ثبت و اخذ غرفه به آمریت نمایشگاه زراعتیِ ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، تشریف بیاورید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها