معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۸ - ۱۴:۱
معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان دیدار کرد

۱۸ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت جوزجان با قاری عبدالقادر وحدت رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان دیدار کرد.
در این دیدار، معین مالی و اداری کارمندان ریاست زراعت جوزجان را به صورت سیرت خوب و رویه نیک با مراجعین توصیه کرد.
هم چنان ملا آغاجان آخند گفت:«در افزایش منابع عایداتی کوشش نمایید، آنتن‌های مخابراتی را تشخیص و تثبیت نمایید و در انسجام جمع آوری عشر و زکات کمک نمایید و زمین‌های دولتی را حفظ و به اجاره دهی کوتاه مدت دهید.»
این در حالیست که قرار است گندم مازاد دهاقین ولایت جوزجان  خریداری و ذخیره سازی شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها