نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی در عربستان سعودی آغاز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۹ - ۱۴:۵۵
 نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی در عربستان سعودی آغاز شد

۲۹ میزان ۱۳۹۸
نخستین نمایشگاه محصولات زراعتی به همکاری مؤسسه‌ی باغداری تجارتی و بازاریابی زراعتی افغانستان یا «CHAMP» در عربستان سعودی آغاز شد.
در این نمایشگاه، ۱۶غرفه از افغانستان به نمایش محصولات زراعتی پرداخته‌اند. میوه‌ی تازه، میوه‌ی خشک، انار، زعفران و گیاهان طبی، نمونه‌هایی از محصولاتی از افغانستان‌اند که به نمایش گذاشته شده است.
سید جلال کریم سفیر افغانستان در عربستان در جریان افتتاح این نمایشگاه گفت: «محصولات افغانستان ارگانیک و خوش‌ذایقه است و عربستان می‌تواند یک بازار خوب برای فروش محصولات زراعتی کشورمان باشد.»
در همین حال عبدالرحمن بن عبدالمحسن الفضلي، وزیر زراعت عربستان سعودی پس از افتتاح نمایشگاه از غرفه‌های محصولات زراعتی افغانستان دیدار کرد.
آقای الفضلی نمایش محصولات زراعتی افغانستان در عربستان را مهم دانست و وعده سپرد که در نمایشگاه‌های بعدی، زمینه‌ی بیش‌تر برای نمایش محصولات زراعتی افغانستان مهیا می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها