کشتارگاه  دولتی حیوانات در  ولایت لوگر پس از ترمیم فعال گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۵:۲۹
کشتارگاه  دولتی حیوانات در  ولایت لوگر پس از ترمیم فعال گردید

۱۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
کشتارگاه دولتی حیوانات در ولایت لوگر پس از ترمیم و باز سازی از سوی مولوی عبدالروف سعید رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر افتتاح شد.
مولوی عبدالروف سعید رییس زراعت و مالداری در حالی که داکتر خانشرین خسروی آمر مالداری و صحت حیوانی نیز آنها را همرایی می کرد، با قصابان و مسؤولین کشتارگاه دیدار و  در قسمت حفظ الصحه، جلوگیری از انتشار امراض و ذبح نکردن حیوانات مصاب به امراض بدون معاینه صحی توسط پرسونل فنی و مسلکی آمریت مالداری و صحت حیوانی معلومات و هدایات لازم اراییه کردند.
مسؤولین ریاست زراعت آبیاری و مالداری لوگر از تمام قصابان شهر پل علم خواستند تا حیوانات را در  جای تعین شده ذبح نمایند تا از بی نظمی جلوگیری صورت گیرد.
کشتار گاه دولتی از قبل در شهر پل علم به سیستم معیاری و استندرد اعمار شده بود که از اثر سیع  و تلاش مسؤولین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مالی شاروالی لوگر بعد از ترمیم دوباره فعال گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۲۶
Background image

آغاز روند توزیع مواد خوراکی مواشی و کمک‌های نقدی برای ۵۰۰ مالدار در لغمان

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان، با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید  (ActionAid). . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در فراه

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم برای سه هزار دهقان در مربوطات مرکز ولایت فراه، با تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ۱۱۷۵ دهقان در ولسوالی چهارسده غور

۱۶ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری مؤسسه  CHA، برای ۱۱۷۵ دهقان واجد شرایط در ولسوالی چهارسده این ولایت، تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی سیاه و. . .

BACK TO NEWS