معین مالی و اداری وزارت زراعت از مسلخ ولایت کندز بازدید نمود

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۱۰:۴۲
معین مالی و اداری وزارت زراعت از مسلخ ولایت کندز بازدید نمود

ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از مسلخ ولایت کندز بازدید نموده و بر تکمیل سازی کار این مسلخ تاکید کرد.
هم چنان هیئت به سرپرستی معین مالی و اداری وزارت زراعت از گدام ذخیره گندم این ولایت دیدن نمودند، قرار است در این گدام بیش سه هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین خریداری و ذخیره سازی شود.
هم چنان معین مالی و اداری وزارت زراعت کمیته سه گانه نرخ گیری، خریداری و ذخیره سازی گندم را در این ولایت تعیین کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها