دو محصول جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۱۰:۱۲
دو محصول جدید صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت افتتاح شد

طی برنامه‌ای در وزارت، آبیاری و مالداری دو محصول خدمات مالی اسلامی صندوق وجهی انکشاف زراعتی تحت نام مشارک و مضاربت با حضور مسوولان رهبری وزارت زراعت، شرکت انکشاف ملی، اتاق زراعت و مالداری و سایر نهادهای مالی امارت اسلامی افغانستان افتتاح شد.
در این برنامه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت از تلاش‌ها جهت تطبیق پروژها به گونه موثر و شفاف سخن زده علاوه کرد"مسوولیت ما این است که شب و روز برای برای دهقان و مالدارن کشور کار نماییم که ایجاد خدمات تمویل مالی اسلامی نیز از خدماتی است که از سوی وزارت زراعت برای دهقان، مالدارن و سکتور خصوصی اراییه می‌شود و پس از فتح امارت اسلامی افغانستان روند اراییه خدمات مالی اسلامی وکاله و مرابحه را آغاز کردیم که از آن طریق ۱.۳ میلیارد افغانی برای تجار و متشبثین سکتور خصوصی پرداخت کردیم و حال با افتتاح دو محصول جدید می خواهیم از طریق صندوق انکشاف وجهی این وزارت الی اخیر سال  مبلغ دو میلیارد افغانی خدمات تمویل مالی اسلامی را جهت رشد و انکشاف دهی زراعت کشور اراییه نماییم".
در همین حال انجنیر عبدالغفور غفاری رییس هیئت عامل صندوق وجهی انکشاف زراعتی پیرامون محصولات جدید آن اداره معلومات ارییه کرده و تاکید افزایش مشارکت میان امارت و سکتور خصوصی کرد" این دو محصول جدیدی که از سوی شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی منظور گریده است شامل مضاربت یا تمویل ایده سرمایه گذاری و مشارکت شریک سازی سرمایه می‌شود که از این طریق می‌خواهیم کاروبار کوچک دهاقین، مالدارن و متشبثین سکتور خصوصی کشور را با درنظر داشت زنجیره ارزش زراعتی و مالداری کشور حمایت و رشد بدهیم".
در عین حال در این برنامه مولوی عبدالولی عادل معین مالی و اداری شرکت انکشاف ملی نیز پیرامون تطبیق پروژهای بیشتری انکشافی در کشور سخن زده و از تلاش‌های امارت اسلامی جهت تطبیق پروژهای زیربنایی در کشور سخن زد.
به گفته مسوولان صندوق وجهی انکشاف زراعتی دهاقین، مالدارن، تجار و متشبثین سکتور خصوصی می توانند با استفاده  از این محصولات تمویل مالی اسلامی (مشارکت و مضاربت) کاروبار خود را گسترش دهند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها