معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین ولایت کندز دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۲ - ۹:۵۰
معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین ولایت کندز دیدار کرد

ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین ولایت کندز دیدار و پیرامون مشکلات دهاقین و رشد اقتصادی مردم گفتگو کرد.
ملا آغاجان آخند در این دیدار گفت:« مردم ولایت کندز در زمان جهاد خیلی زحمات را متحمل شده اند، حالا وقت سازنده گی این ولایت است، ما باید همه بدون کدام تبعیض در ساخت و ساز کشور سهم بگیریم، خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین پروسه است که به نفع دهاقین است».
در همین حال، مولوی امان الله حسن رییس زراعت ولایت کندز گفت:« ولایت کندز از ولایات حاصلخیز و کندوی افغانستان است، اکثریت محصولات زراعتی این ولایت به سایر ولایات انتقال می‌یابد.»
هم چنان مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت پروسه جمع آوری گندم مازاد را بیان کرده گفت:« در ولایت کندز بیش از شش هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین خریداری و ذخیره سازی می‌شود و در حالات اضطراری، بحرانی و بلند رفتن قیمت گندم از آن استفاده می‌شود».
دهاقین این ولایت از نبود آب کافی برای زراعت، بلند بودن قیمت کودکیمیاوی و مصارف کشت، عدم بازار خوب، نبود وسایل زراعتی، عدم توزیع تخم اصلاح شده بذری به موقع شاکی اند و خواهان همکاری امارت اسلامی با مردم شده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی درباره تغییرات اقلیمی برای ۶۰۰ دهقان در پنجشیر

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر اساس پلان سالانه خود، برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای را به‌منظور بلندبردن سطح. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۳۵
Background image

نظارت معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های ریاست حفاظه و قرنطین

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان فعالیت‌های کارمندان ریاست حفاظه و قرنطین در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل نظارت کرد.
د. . .

BACK TO NEWS