کمیته تعیین نرخ و خریداری گندم مازاد در ولایت بغلان تشکیل شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۱۱:۲۹
کمیته تعیین نرخ و خریداری گندم مازاد در ولایت بغلان تشکیل شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کمیته سه گانه به منظور تعیین قیمت، خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین در ولایت بغلان تعیین نموده است.
این کمیته، نماینده گان از وزارت زراعت، شاروالی، سیلو و مستوفیت می‌باشند که به هدف نرخ گیری و خریداری گندم بعد از پروسه تدارکاتی تعیین شده آمد.
پس از کمیته نرخ گیری کمیته خریداری نیز کار اش را آغاز مینماید و در هماهنگی با کمیته تسلیم گیری کار مینماید.
قرار است، بیش به شش‌هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین خریداری و در سیلو ولایت بغلان و سیلوی مرکزی (کابل) ذخیره سازی گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها