جمع‌آوری و به آتش کشیدن ۱۶۷ قلم مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت سمنگان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳ - ۸:۳۶
جمع‌آوری و به آتش کشیدن ۱۶۷ قلم مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت سمنگان

کمیسیون جلوگیری از تورید و تولید اجناس تاریخ گذشته در ولایت سمنگان به رهبری ریاست زراعت و با  اشتراک کارمندان چندین اداره، ۵ تُن خوراکه‌های تاریخ گذشته را که شامل ۱۶۷ قلم مواد خوارکی و غیر خوارکی می‌شود جمع آوری و آتش زدند.
کمیسون متذکره در  ولایت سمنگان با اشتراک کارمندان چندین اداره، ۵ تُن خوراکه‌های تاریخ گذشته را که شامل ۱۶۷ قلم مواد خوارکی و غیر خوارکی می‌شود، از نقاط مختلف شهر ایبک از نزد دکان داران جمع آوری و به حضورداشت نماینده گان ادارات مختلف حریق نمودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۰
Background image

بازدید رئیس زراعت از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان  آن ولایت بازدید کرد.
مولوی عبدالکریم «حذیفه» در جریان این بازدید از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۶
Background image

آغاز کار پروژه مهار آب در ولسوالی سپیره خوست

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
کار پروژه مهار آب در سه قریه (شنگ، تروه و داندکی) ولسوالی سپیره ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردیده است.
این پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۶
Background image

ایجاد ۲۰ قطعه سبزخانه نمایشی برنج به‌منظور افزایش حاصلات در کندز

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ترویج سیستم‌های نوین زراعتی و افزایش حاصلات برنج، از سوی دفتر «داکار» با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، بیست قطعه سبزخانه. . .

بازگشت به خبرها