جلسه به منظورایجاد کمیته تخنیکی جهت آغاز روند سرشماری حیوانات برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۴:۱۹
د څارویو سرشمېرنې د بهیر پیلولو په پار د تخنیکي کمېټې جوړولو په موخه غونډه دائره شوه

۱  سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش

 جلسه‌ای در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با حضور عصمت الله حکیمی سرپرست معاونیت اداره ملی احصایه و معلومات به منظور ایجاد کمیته تخنیکی جهت آغاز روند سرشماری حیوانات برگزار شد.
در این دیدار که شماری از  مسولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصایه و معلومات حضور داشتن، پیرامون همکاری‌های مشترک در روند سرشماری مالداران‌، و مالداری بحث صورت گرفت.
 مولوی صدراعظم عثمانی معین مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر کار مشترک میان دو اداره تاکید کرده علاوه کرد" وزارت زراعت و ریاست احصاییه رابطه کاری مشترک دارد باید با تفاهم وهماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی  احصایه کار  به پیش برده شود و همین گونه  از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  می‌خواهیم که شفافیت در پیشبرد روند سرشماری در نظر گرفته شود".
قرار است این روند به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به هماهنگی و همکاری ‌ وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه و معلومات به پیش برده ‌شود

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۰
Background image

بازدید رئیس زراعت از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان  آن ولایت بازدید کرد.
مولوی عبدالکریم «حذیفه» در جریان این بازدید از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۶
Background image

آغاز کار پروژه مهار آب در ولسوالی سپیره خوست

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
کار پروژه مهار آب در سه قریه (شنگ، تروه و داندکی) ولسوالی سپیره ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردیده است.
این پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۶
Background image

ایجاد ۲۰ قطعه سبزخانه نمایشی برنج به‌منظور افزایش حاصلات در کندز

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ترویج سیستم‌های نوین زراعتی و افزایش حاصلات برنج، از سوی دفتر «داکار» با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، بیست قطعه سبزخانه. . .

بازگشت به خبرها