نمایشگاه محصولات زراعتی خربزه در ولایت جوزجان برگزارشد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۸ - ۹:۴۴
نمایشگاه محصولات زراعتی خربزه در ولایت جوزجان برگزارشد 

۱۸ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
نمایشگاه محصولات زراعتی خربزه به حضور قاری گل حیدر شفق والی ولایت جوزجان، روسای ادارات امارتی، بزرگان محلی و  دهاقین طی برنامه‌ای در ریاست اطلاعات و فرهنگ  ولایت جوزجان برگزار شد. 
در این برنامه قاری عبدالقادر وحدت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان فرآورده‌ها و محصولات زراعتی خصوصا خبرزه دهاقین را  از لحاظ ذائقه و طعم آن  در جهان بی مانند توصیف نمودند و برگزاری چنین محفل‌ها را برای تشویق بیشتر دهاقین سودمند دانست. رییس زراعت همچنان در این برنامه از تلاش‌های وزارت زراعت جهت اراییه خدمت به دهاقین و حل مشکلات شان سخند زد.
در همین حال قاری گل حیدر شفق والی ولایت جوزجان تدویر همچنین برنامه‌ها را برای تشویق بیشتر کشاورزان مفید دانسته و و از دهقانان خواست که در بخش زراعت تلاش بیشتر نمایند و تولیدات شان را افزایش دهند وی همچنان در قسمت بازاریابی محصولات زراعتی دهقانان تعهد همکاری سپرد.
در ادامه مولوی شراف الدین مسلم معین وزارت احیا و انکشاف زحمات دهاقین جهت تولید فرآورده های محصولات زراعتی را برای خودکفایی زراعت ارزنده دانسته و بمنظور حمایت آنها تلاش بیشتر می‌نمایند. 
سپس روسای شورای علمای، اطلاعات و فرهنگ، صنعت وتجارت، حج و اوقاف، انکشاف دهات، مسول ولایتی دفتر اکتید، نماینده دهاقین و شاعر نویسنده سید محمد عابدی شعر آماده ساخته خویش را که در مورد محصولات زراعتی آماده نموده بود ارائه نمود. 
هدف از راه اندازی این برنامه تشویق دهاقین جهت تولید فرآورده‌های بیشتر  زراعتی از سوی دهاقین جهت خودکفایی در سکتور زراعت عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها