برگزاری جلسه هماهنگی میان هیئت تخنیکی جلوگیری ازغصب و استرداد زمین‌های امارتی و محکمه استیناف و لایت جوزجان 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۶ - ۱۰:۳۱
برگزاری جلسه هماهنگی میان هیئت تخنیکی جلوگیری ازغصب و استرداد زمین‌های امارتی و محکمه استیناف و لایت جوزجان 

۱۶ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسوولان هیئت تخنیکی جلوگیری ازغصب و استرداد زمین‌های امارتی و محکمه استیناف و لایت جوزجان با حضور رییس و اعضای هیئت  برگزار شد.
در آغاز جلسه رییس هیئت تخنیکی پیرامون حل چالش‌ها ومشکلات کاری در بین ادارات صحبت کرده و بر ایجاد هماهنگی و تشریک مساعی بین مسولین و کارمندان ادارات امارتی در سطح ولایت تاکید نمود.
در این جلسه رییس هیئت پیشنهادات هیئت را جهت تحقق مصوبات و هدایات واصله مرکزی دررابطه به ارائیه معلومات املاکی بین ادارات محاکم و هیئت تخنیکی با رییس محکمه استیناف مطرح کرده و خواستار توجه به آن شد.
در همین حال رییس محکمه استیناف ولایت جوزجان همچنان ایجاد هماهنگی را در پیشبرد امور موثر دانسته و اطمینان هر نوع همکاری را با مسوولان هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی سپرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۰
Background image

بازدید رئیس زراعت از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از فارم تحقیقات زراعتی پوزه ایشان  آن ولایت بازدید کرد.
مولوی عبدالکریم «حذیفه» در جریان این بازدید از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۴۶
Background image

آغاز کار پروژه مهار آب در ولسوالی سپیره خوست

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
کار پروژه مهار آب در سه قریه (شنگ، تروه و داندکی) ولسوالی سپیره ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آغاز گردیده است.
این پروژه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۹:۱۶
Background image

ایجاد ۲۰ قطعه سبزخانه نمایشی برنج به‌منظور افزایش حاصلات در کندز

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ترویج سیستم‌های نوین زراعتی و افزایش حاصلات برنج، از سوی دفتر «داکار» با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری، بیست قطعه سبزخانه. . .

بازگشت به خبرها