جلسه‌ای جهت نهایی‌سازی طرح معیشت بدیل و زنجیره ارزش‌افزایی محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۸:۴۶
جلسه‌ای جهت نهایی‌سازی طرح معیشت بدیل و زنجیره ارزش‌افزایی محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

۱۱ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش

جلسه‌ای به رهبری مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالدار جهت نهایی سازی طرح پنج ساله معیشت بدیل و زنجیره ارزش افزایی محصولات زراعتی و مالداری که از سوی متخصصان وزارت زراعت ترتیب شده  بود برگزار شد.
طبق هدایت وزیر زراعت کمیته‌ای متشکل از روئسا و متخصصین وزارت زراعت  به سرپرستی مولوی نصرت الله طلحه که مسوولیت ترتیب و نهایی سازی طرح را داشت بالای طرح متذکره کار کرده و نظریات کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان را در آن شامل ساخته و غرض نهایی سازی با وزیر زراعت شریک ساختند که  در جریان ارائه این طرح مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری نظریاتش را جهت غنی‌سازی آن شریک ساخته و خواستار نهایی سازی آن شد.
طرح پنچ ساله معیشت بدیل به اساس فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی در مورد ممنوعیت کشت کوکنار به منظور ارایه معیشت بدیل و معرفی جاگزین‌های کشت کوکنار و نباتات مولد مواد مخدر برای دهاقین از سوی وزارت زراعت ترتیب شده است که شامل تطبیق پروژه‌‌های معیشت بدیل برای تقویت و همکاری اقتصادی دهاقین و تشویق به کشت محصولات مشروع و متنوع می‌باشد که شامل فعالیت‌ها در بخش زراعت، مالداری، منابع طبیعی و آبیاری می‌باشد.
قابل یاد آوری می باشد که طرح متذکره پس از آنکه به کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا پیشکش شد، کمیسون متذکره نظریات مشخصی را جهت اصلاح و بهبود آن ذکر کردند که بر همان اساس مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری کمیته‌ مشخصی را جهت اصلاح و نهایی سازی آن وظیفه سپرد تا آن را نهایی سازند و قرار است این طرح دوباره غرض منظوری به کمیسون اداری معاونیت اداری ریاست الوزرا پيشکس گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها