جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۰:۴۹
جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار برگزار شد 

۷ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش
جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی روند تسلیمی جایدادهای بند سرده ولایت غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ولایت ننگرهار در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
در این جلسه مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد، مولوی زین الدین حسام رئیس انجنیری و آبیاری وزارت زراعت، مولوی سید محمد سعید رئیس تنظیم و توزیع زمین، مولوی گلاب الدین ذبیح رئیس زراعت ولایت غزنی، نماینده‌های از وزارت انرژی و آب و یکتعداد از کارمندان بخش‌های مختلف وزارت زراعت حضور داشتند.
در این جلسه در مورد چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده ولایت غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار که به اساس پیشنهاد ۲۸ حمل سال ۱۳۸۵ وزارت انرژی و آب و حکم  رئیس جمهور وقت در  ۱۱ ثور ۱۳۸۵صورت گرفته است.
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت و حاضرین جلسه  در مورد چگونگی اجرای روند تسلیمی جایداد ها و زمین های یاد شده بحث و تبادل نظر کردند که در اخیر جلسه فیصله بر این شد تا یک کمیته متشکل از بخش‌های کدستر، تصفیه، توزیع زمین و استملاک به ولایات متذکره سفر نمایند تا موضوع را از نزدیک مشاهده نموده و گزارش خویش را با مسوولان شریک سازند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها