نشست معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با کارمندان زراعت ولایت ننگرهار 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۰:۸
د کرنې وزارت د اوبولګولو او طبیعي سرچینو مرستیال د ننګرهار ولایت د کرنې له کارکوونکو سره وکتل

مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت ننگرهار  با کارمندان اداره زراعت دیدار و از آنها خواست که جهت رشد زراعت و مالداری در کشور تلاش نمایند.
در آغاز مجلس معین آبیاری و منابع طبیعی به ایراد سخن پرداخته گفت که افغانستان در ۴۰ سال گذشته آسیب های زیادی دیده و باید برای درمان این زخم ها کار کنیم.
آقای فیضان افزود« به ننگرهار آمده ایم تا از نزدیک وضعیت زراعت، فعالیت ها و مشکلات زراعت و مالداری را ببینیم، شما هم می‌توانید مشکلات و نیاز مندی های خود را برای ما بگویید و بنویسید، رهبری امارت در تمام بخش ها توجه دارد، منتها فعالیت ها بر اساس اولویت نیازمندی و امکانات تطبیق می‌گردد، مردم توقع بیشتر دارد، روزانه پیشنهادات و درخواستی های زیادی از مردم برای ما می آید، شما هم در تشخیص مشکلات مردم کار کنید و توجه داشته باشید، یکی از اهداف سفر ما مسلکی سازی است، افراد تحصیل یافته باید در بست های تعین شود تا کار را بلد باشد».
بعدا محمد ولی محسن رییس زراعت ننگرهار به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت«فرمان‌های عالیقدر امیرالمومنین را تطبیق کردیم، کارمندان را به مسوولیت‌های شان متوجه ساختیم به ولسوالی‌ها سفر کردیم، از جنگلات قطع جلوگیری کردیم فساد جلوگیری کردیم، روی افزایش عواید کار کردیم و  نیاز است که رهبری امارت در تهیه تخم سبزیجات و غله جات، ایجاد باغچه های خانگی، ایجاد جنگل‌های مصنوعی، تحقیقات، کمپلکس زراعتی، صحت حیوانی و تشخیص امراض ما را حمایت بیشتر نماید»
سپس مولوی معاذ الله عادل رییس  ترویج تکنولوژی‌های جدید آبیاری در مورد نیازمندی مردم به کار، در نظر گیری عدالت و سپرده کار به اهل کار سخن زد.
پس از آن هیئتی از متخصصان وزارت زراعت که معین آبیاری را همرایی می‌کردند ارزیابی شان را جهت تشخیص مشکلات و پیشرفت کارها آغاز نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها