دیدار هیئت وزارت زراعت با سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در چین 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۲:۳۷
دیدار هیئت وزارت زراعت با سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در چین 

۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان که به منظور اشتراک در سمینار بین الملی تحت عنوان پالیسی سازی زراعتی یک راه و یک کمربند به کشور چین سفر کرده اند با بلال کریمی سفیر کبیر امارت اسلامی افغانستان در کشور جمهوری خلق چین دیدار کردند.
این هیئت به سرپرستی مولوی محمد اسماعیل شکیب رییس توسعه غلاه جات و نباتات صنعتی و با حضور نذیر نوابی آمر اصلاح  تحقیقات میوه جات، محمد قیس شریفی آمر پالسی‌ها و ذکریا احمدی مدیر عمومی توزیع تخم‌های بذری غله جات به کشور چین سفر کرده اند.
در جریان این دیدار هیت متذکره در رابطه به چالش‌ها، فرصت‌ها و زمین‌های کار مشترک در سکتور زراعت و مالداری میان افغانستان به سفیر افغانستان مقیم شهر پیچنگ کشور چین معلومات ارایه کرده و خواستار ایجاد هماهنگی بیشتر و جلب همکاری کشور چین در سکتور زراعت و مالداری افغانستان شدند.
در همین حال هیئت متذکره خواستار ایجاد هماهنگی جهت تشریک تجارب و آموخته‌ها میان افغانستان و کشور چین شدند که از جناب سفیر اطمینان لازم برای هیئت وزارت زراعت سپرده شد.
کشور چین از جمله کشورهای است که بیشترین همکاری را پس از حاکمیت امارت اسلامی با افغانستان انجام داده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۸:۲۲
Background image

توزیع ماشین‌های خردکن علوفه و خشت‌های معدنی به ۵۰۰ مالدار در لغمان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان در هماهنگی با سازمان خواربار و زراعت ملل متحد «افا‌او» و با حمایت مالی این نهاد، و همکاری تخنیکی مؤسسه «ان‌سی‌آر‌او»، به ۵۰۰ مالدار نیازمند در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۵ - ۸:۲۲
Background image

افزایش تولید عسل در بغلان؛ ۳۸۰ فارم سالانه تا ۳۵ متریک تُن عسل تولید می‌کنند

مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که در این ولایت، پرورش زنبور عسل و تولید عسل پیشرفت چشمگیری داشته و در حال حاضر حدود ۳۸۰ فارم تولید عسل به‌گونه منظم فعالیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

بازگشت به خبرها