کارکردهای کارمندان ریاست زراعت ولایت پنجشیر ارزیابی شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۳:۴۴
کارکردهای کارمندان ریاست زراعت ولایت پنجشیر ارزیابی شد 

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی که به سرپرستی ملا آغاجان آخند حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور شماری از روئسا و متخصین وزارت زراعت به ولایت پنجشیر سفر کرده است کارکرد کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت را ارزیاب کردند.
در جریان این ارزیابی مسوول منابع بشری وزارت زراعت تحصیلات، تخصص و تجربه کاری کارمندان را ارزیابی نمود و همچنان مسوول منابع طبیعی منابع عایداتی و فعالیت‌های آنها را بررسی کرده و در عین حال مسوول اراضی آنتن‌های مخابراتی را در این ولایت تشخیص و بررسی کرد همین گونه کارهای مربوطه به انسجام دهی  در جمع آوری عشر و زکات توسط مسوول مالی وزارت زراعت صورت گرفت.
ولایت پنجشیر دارای منابع طبیعی، باغداری و مالداری می‌باشد که بیشتر مردم این ولایت تامین زنده گی خود را از این بخش‌ها می‌نماید.
این هیئت که به منظور بررسی وضعیت دهاقین و مالداران، انسجام و جمع آوری عشر و زکات، تنظیم عواید جایدادهای خالصه وزارت، انکشاف زراعت و مالداری و حفاظه نباتات طبی  و منابع طبیعی به ولایت پنجشیر سفر کرده اند چگونگی کارکرد کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت را ارزیابی کرده و هدایت لازم را جهت بهبود امور سپردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها