جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بامیان دایر شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۰:۵۷
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در ولایت بامیان دایر شد

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده در ولایت بامیان تحت نظر مولوی عبدالجبار خالد رئیس اداره زراعت با حضور اعضای هیئت در ساختمان ریاست زراعت برگزار شد.
در جلسه پیرامون تعقیب فعالیت‌های گذشته و ارسال مکتوب تعقیبی، بررسی دوسیه اهالی قریه جندرگل ولسوالی شیبر علیه اهالی قریه جوقول، ساحه توقیف خانه ولسوالی یکه‌اولنگ نمبر۱، ۴ جریب زمین ساحه قبرستان تپه الماس و سفر به ساحه اژدر بحث و فیصله صورت گرفت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها