سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۶ - ۹:۵۰
 سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت پروان

ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رائس یک هیئت متشکل از روئسا و متخصصین وزارت زراعت به منظور بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری و حل مشکلات دهقان و مالدارن به ولایت پروان سفر کرد.
در جریان این سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت با مولوی روح الله روحانی رییس زراعت ولایت پروان و کارمندان آن ریاست دیدار کرده وگزارش کارکردها و  دستاوردها، مشکلات، پیشنهادات و نظریات شان را استماع نموده و هدایات لازم را جهت بهبود امور زراعت و مالداری در ولایت پروان به مسوولان مربوطه سپرد.
 این سفر به هدف بررسی وضعیت دهاقین و مالداران، انسجام و جمع آوری عشر و زکات، تنظیم عواید جایدادهای خالصه وزارت، انکشاف زراعت و مالداری و حفاظه نباتات طبی  و منابع طبیعی انجام شده است.
قرار است معین مالی و اداری وزارت زراعت در جریان این سفر با مسوولان محلی ولایت دیدار کرده و پیرامون چگونگی جمع آوری عشر و زکات، ‌جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های غصب شده و اجاره دهی آن‌ها و فراهم سازی سهولت سرمایه گذاری برای سرمایه گذران در سکتور زراعت و مالداری و سایر سکتور بحث و گفتگو نماید.
در جریان این سفر معین مالی و اداری  را مولوی مصباح الدین مسعین رییس اطلاعات، اگاهی عامه و سخنگو، ایوب احدی رییس خدمات مالداری، قاری محمد اکبر امینی رییس اداری، مولوی ندا محمد عابد و محمد امین ژواکمل مشاورین معین مالی و اداری و شماری از متخصصین و کارمندان بخش‌های مختلف وزارت زراعت همراهی می کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها