تلاش‌های جهت تسریع روند تطبیق پروژهای زراعتی 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۴ - ۱۴:۵۳
تلاش‌های جهت تسریع روند تطبیق پروژهای زراعتی 

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های در حال تطبیق و پلان‌های آینده به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری و شمار از روئسای سکتور وزارت زراعت برگزار شد.
در این جلسه پیرامون پروژها و فعالیت‌های در حال تطبیق وزارت زراعت در سکتورهای زراعت، آبیاری، مالداری، حفاظت از منابع طبیعی و سایر بخش‌های بحث و تبادل نظر صورت گرفت. 
در این جلسه وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون اهمیت فعالیت‌های زراعتی و مالداری جهت تغییر در زندگی مردم و بلند بردن اقتصاد کشور صحبت کرده و تاکید بر تسریع روند تطبیق پروژهای زراعتی و مالداری کرد.
در همین حال در این جلسه پیرامون پلان‌های آینده وزارت زراعت جهت رشد و انکشاف دهی سکتور زراعت و مالداری در کشور صحبت شد.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متعهد است تا با تطبیق پروژهای زیربنایی در سکتور زراعت و مالداری افغانستان را در این سکتور ها به خود کفایی برساند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها