دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۲۶
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری 

۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز در دفتر کاری‌اش با مولوی امان ‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری دیدار و در رابطه به حفاظت از جنگلات در ساحات مرزی، تثبیت و استرداد زمین‌های غصب شده از نزد غاصبین بحث و تبادل نظر نمودند.
در این دیدار مولوی امان الله حسن رئیس زراعت ولایت کندز، قومندان قول اردو و همراهان‌شان را خوش آمدید گفته و خواستار همکاری آنها در بخش جلوگیری از غصب شد" با آنکه کمیسیون غصب زمین‌های امارتی در جهت تثبیت‌، رهای زمین‌های غصب شده و جلوگیری از غصب به شیوه خیلی منظم عمل نموده است اما در بعضی مواقع و موارد حمایت نهادهای امنیتی و دفاعی را ضروری می‌پندارد، بنابرین کمیسیون غصب زمین‌های امارتی از قومندانی قول اردو ۲۱۷ عمری خواهشمند است، تا در رابطه به جلوگیری از غصب، تثبیت و رهای زمین‌های غصب شده از چنگ غاصبین و همچنان موضوعات مرزی، حفاظت جنگلات و علفچرها کمیسیون غصب و این اداره را همکاری نمایند، تا اینکه دست به دست هم داده باعث پیشرفت و شگوفای وطن عزیز خود شویم".
در عین حال مولوی امان‌الدین منصور قومندان قول اردو ۲۱۷ عمری از کارکردهای کمیسون جلوگیری از غصب ولایت کندز استقبال کرده علاوه کردند" فعالیت‌های کمیسیون غصب زمین‌های امارتی به ریاست مولوی امان الله حسن طی سال گذشته چشمگیر بوده و نسبت به دیگر ولایات خیلی خوب عمل نمودند که به همین منظور از شما و اعضای کمیسیون قدردانی و سپاسگزاری می‌نمایم، همچنان باید گفت که در قسمت جلوگیری و رهای از غصب زمین‌های امارتی از هیچگونه همکاری دریغ نکرده، در هر مورد موضوع که ریاست زراعت و کمیسیون غصب نیاز به همکاری نهادهای امنیتی و دفاعی را داشته باشند همیشه در خدمت خواهیم بود."

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها