از کلینک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی ولسوالی بغلان مرکزی کنترول و بررسی صورت گرفت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۱۱:۰
از کلینک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی ولسوالی بغلان مرکزی کنترول و بررسی صورت گرفت

 ۲۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان در ولسوالی بغلان مرکزی با تیم کاری شان طی یک برنامه منظم از کلینک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی فابریکه قند و شهر جدید بغلان مرکزی کنترول و بررسی صورت کردند.
هدف از این بررسی تطبیق قانون و جلوگیری از فروشات ادویه جات بی کیفیت عنوان شده است.
همچنان در جریان این بررسی از طرف هیئت نظارتی به مالکین ومسولین کلینیک‌های صحت حیوانی رهنمای‌های لازم در رابطه به موجودیت شخص مسلکی در کلینیک و ادویه فروشی‌های حیوانی فروش صورت گرفت.
در جریان این برسی شماری از  دوکاکین خوراکه فروشی که ادویه جات زهری را همرا با مواد خوراکه یکجا به فروش می‌رساند از طرف این کمیته ادویه جات آنها جمع آوری گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها