دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان اتاق تولیدات زراعت و مالداری 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۱۶ - ۱۱:۵۹
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان اتاق تولیدات زراعت و مالداری 

۱۶ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری با مسوولان اتاق تولیدات زراعت و مالداری در  حضور شماری از  تاجران در اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان دیدار و پیرامون مشکلات تاجران و ایجاد تسهیلات برای سکتور خصوصی گفتگو کرد.
در این دیدار روی موضوعاتی چون افزایش تعرفه بانکی در فصل برداشت محصولات زراعتی از سوی کشور پاکستان، مشکلات گمرکات و ایجاد راه حل برای آن‌ها و مشکلات ترانسپورتی محصولات زراعتی بحث شد.
شکایت تاجران از افزایش تعرفه، مالیات، قیمت بودن ترانسپورت و کرایه دوکان‌ها، مشکلات ترانسپورت سالنگ‌ها در فصل برداشت محصولات زراعتی شمال کشور به‌خصوص تربوز و خربوزه و فومیگیشن میوه‌جات و سبزی‌جات موضوعات دیگر بحث این دیدار بود.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در آغاز این دیدار گفت:« در هماهنگی و همکاری یکدیگر می‌توانیم مشکلات تاجران و سکتور خصوصی را حل نمود و تسهیلات لازم را فراهم کرد، ما در تلاش پیدا نمودن راه حل و بازار برای محصولات زراعتی در فصل برداشت هستیم.»
معین زراعت و مالداری افزود:« طرح پنج‌ساله که از سوی وزارت زراعت در بخش رشد و توسعه زراعت و مالداری از سوی وزارت زراعت تهیه و ترتیب شده است نهایی شده که با تطبیق آن مشکلات زیادی حل خواهد شد.»
در همین حال خان محمد فروتن رییس اتاق تولیدات زراعت و مالداری گفت:« اقتصاد افغانستان را زراعت و مالداری تشکیل می‌دهد، مشکلات گمرکات، تعرفه بانکی، ترانسپورت و فومیگیش محصولات زراعتی باید حل شود، حالا وقت برداشت محصولات است باید توجه جدی صورت گیرد.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تلاش دارد تا با ایجاد تسهیلات برای تاجران، تولید کننده‌گان، واردکننده‌گان و صادر کننده‌گان محصولات زراعتی و مالداری؛ زمینه صادرات و فروش محصولات زراعتی  را مهیا بسازد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها