جلسه‌ای جهت بازاریابی برای محصولات زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۳ - ۸:۰
جلسه‌ای جهت بازاریابی برای محصولات زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد 

جلسه‌ای در معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت به منظور بازاریابی برای محصولات زراعتی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با حضور خان محمد فروتن رئیس و اعضای اتاق زراعت و مالداری افغانستان برگزار شد. 
در این جلسه پیرامون چگونگی بازاریابی، دریافت بازار مناسب برای فروش و صادرات محصولات زراعتی دهاقین کشور بحث گفتگو صورت گرفت.
معین زراعت و مالداری به حاضران گفت چون فصل برداشت حاصلات میوه، سبزی و غله افغانستان می‌باشد؛ از همین امروز این نشست را دایر نمودیم تا در مورد دریافت بازار مناسب و فروش محصولات صحبت کنیم".
اعضای اتاق زراعت و مالداری نظریات خویش را در مورد آوردن سهولت در صادرات، تعرفه، مالیه، عشر، زکات و ترانسپورت محصولات داخلی بیان کرده و خواستار همکاری رهبری وزارت زراعت به آن شدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۹:۴۵
Background image

نظارت از روند احداث  ۱۰ باب سردخانه صفری در ولایت کاپيسا

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند احداث ۱۰ باب سردخانه صفری در ولسوالی‌های نجراب و تگاب این ولایت نظارت به عمل آورد.
این پروژه به هدف ذخیره و نگهداری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۲۵
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و یک شرکت خصوصی برای تولید تخم‌های اصلاح‌شده بذری

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تفاهم‌نامه‌ای همکاری با یک شرکت خصوصی تولید تخم‌های بذری پیرامون معرفی ورایتی‌های جدید اصلاح‌شده تخم بذری نباتات به امضا رساند.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۵ - ۹:۱۷
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی برای جلوگیری از قطع جنگلات و حفاظت از منابع طبیعی

۱۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور جلوگیری از قطع جنگلات و تقویت روند حفاظت از منابع طبیعی، جلسه‌ای با حضور معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی بازمحمد فیضان، برگزار شد.
در این جلسه،. . .

BACK TO NEWS