راه‌اندازی برنامه آموزشی برای ده‌ها تن از مالدارن در ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۱ - ۱۵:۴۷
راه‌اندازی برنامه آموزشی برای ده‌ها تن از مالدارن در ولایت تخار

۱۱ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ورکشاپِ تحت عنوان جمع‌آوری و پروسس پشم و کشمیره برای ده‌ها تن از مالدارنی که  بز و گوسفند پروش می‌هند  در قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت تخار راه‌اندازی گردید.
این برنامه به منظور آموزش روش‌های بهتر جمع‌آوری پشم و کمشیره‌راه‌اندازی شده بود تا به گله‌داران بز و گوسفند بتوانند آن را به تاجران و بازار برسانند.
گله‌داران ۳ شورا که تعداد شان به ۸۰ تن میرسد شامل آموزش می‌باشند و کمیته هالند تطبیق کننده برنامه می‌باشد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با هیئت رهبری موسسه خیریه ترکیه

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با سلیمان ایپلی رئیس موسسه خیریه ترکیه و معاونش سردارولی شهباز دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۳:۲۳
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت زراعت و کمیته هالند

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری پروژه «بهبود معیشت‌های پایدار و تقویت زنجیره‌های ارزش در برابر تغییرات اقلیمی در افغانستان» میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمیته هالند در کابل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۲:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های مثمر و وسایل باغداری برای ۱۰۰ باغدار در جوزجان

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری با موسسه داکار، برای ۱۰۰ تن باغدار در ولسوالی فیض‌آباد این ولایت، نهال‌های مثمر همراه با وسایل باغداری و کود. . .

بازگشت به خبرها