پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۱۰
 پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران در غزنی توزیع می‌شود

۲۰میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای دهقانان این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که قرار است ده قطعه‌ نمایشی زعفران در مرکز ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ ساخته شود. این پیازها به ده دهقان توزیع شده است.
هم‌چنین برای این دهقانان وسایلی از قبیل سطل، فتنوس، لباس، ماسک، دست‌کش، پنس، قوطی برای ذخیره‌ و همین طور به هریک مقدار ۱.۲ لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
در همین‌حال، امسال یک دهقان در غزنی یک قطعه‌ی کوچک زعفران با استفاده از سیستم گلخانه‌ی ساخته بود. این اقدام این دهقان ثمر بخش‌ بوده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها