نظارت از قصابی‌ها و مراکز جمع آوری و پروسس لبنیات در مرکز پروان 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۴/۵ - ۱۴:۳۲
نظارت از قصابی‌ها و مراکز جمع آوری و پروسس لبنیات در مرکز پروان 

کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان از جریان فعالیت شماری قصابی ها و مراکز جمع آوری و پروسس لبنیات در ساحه سرک چهل متره و بندر غوربند مرکز ولایت پروان نظارت کردند.
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نظارت و تفتیش از قصابی ها و مراکز جمع آوری و پروسس لبنيات ساحه سرک چهل متره و بندرغوربند مرکز ولایت پروان انجام دادند که  در جریان آن تیم وترنری آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست  از۶ باب دوکاکین قصابی‌ها و مراکزجمع آوری و پروسس لبنيات نظارت و کنتر ل به عمل آوردند.
در جریان این نظارت برای مسئولین مراکز جمع آوری و پروسس لبنیات در مورد حفظ الصحه و بهبود کاری معلومات داده شد. وهمچنان برای قصاباب هدایت داده شد تا درمورد حفط الصحه شخصی و محیطی توجه نموده و محصولات حیوانی با کیفیت و عاری از هرگونه امراض را برای مشتریان عرضه نمایند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

در ننگرهار برای صدها مالدار زلزله‌زده مواد خوراکی حیوانی، ادویه و کمک نقدی توزیع می‌شود

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۰ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، از سوی موسسه خدماتی جوانان افغان، برای ۷۵۰ خانواده زلزله‌زده در ولسوالی دره‌نور. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۸:۳۵
Background image

توزیع ۳۰ هزار  نهال‌های غیرمثمر در ولسوالی شیبر بامیان 

۱۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان در همکاری با موسسه بنیاد آقاخان، روند توزیع ۳۰ هزار نهال‌های غیرمثمر را در ولسوالی شیبر این ولایت عملی ساخت.
در این برنامه،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

بازگشت به خبرها