از زحمات زعفران کاران کشور در ولایت هرات تقدیر شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۹ - ۸:۴۴
از زحمات زعفران کاران کشور در ولایت هرات تقدیر شد 

طی برنامه‌‌ای که در فارم تحقیقات زراعتی ولایت هرات با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئسای وزارت زراعت و اعضای اتحادیه زعفران کاران برگزار شده بود از زحمات دهقانان زعفران کار تقدیر صورت گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری که به هدف قدردانی از زحمات زعفران کاران کشور و انجام پاره‌ای از امور رسمی به ولایت هرات سفر کرده است در برنامه تقدیر از عفران کاران دریافت تندیس مقام نخست کیفیت و طعم زعفران افغانسان را در سطح جهان به زعفران کاران کشور تبریک گفته و اطمیان همکاری لازم را با آنها سپرد.
آقای عثمانی در این برنامه خطاب به زعفران کارن گفت" زحمات شما برای ما قابل قدراست و این مایه افتخار ما و وزارت زراعت است که جایگاه نخست کیفیت زعفران در سطح جهان بخاطر زحمات شما برای کشور ما بدست آمده است و وزارت زراعت هم به گونه دوامدار با شما است و هر گونه همکاری و حمایتی که از سوی وزارت زراعت نیاز باشد ما انجام می‌دهیم تا زعفران کشور بیشتر از این رشد یابد".
در همین حال محمد ابراهیم عادل رئیس اتحادیه زعفران افغانستان از تقدیر رهبری وزارت زراعت از زعفران کاران کشور  سپاسگزار کرده و خواستار حمایت و همکاری بیشتر وزارت زراعت در بخش جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران کشور، فراهم سازی زمینه برای صادرات زعفران و حمایت بیشتر از زعفران کاران کشور شد که از سوی معین زراعت و مالداری برایشان اطمیان لازم داده شد.
در عین حال مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت ولایت هرات همچنان دریافت مقام نخست زعفران کشور را به زعفران کارن تبریک گفته و همچنان از توجه رهبری وزارت زراعت به زعفران کاران کشور سپاسگزاری کرد.
زعفران افغانستان طبق آزمایش های انستتیوت ذائقه کشور بلژیک برای نهمین سال پیاپی مقام نخست را از آن خود ساخت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها