دیدار وزیر زراعت با معین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۲ - ۱۴:۱
دیدار وزیر زراعت با معین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی 

۱۲ جوزار ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با معین اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و پیرامون تقویت همکاری میان دو اداراه گفتگو کردند.
در این دیدار پیرامون گسترش همکاری ها میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بخش‌های تشریک تجارب تخصصی، همکاری متخصصین در برگزاری برنامه های آموزشی، فراهم سازی زمین کار های عملی و سایر بخش‌ها بحث و تبادل نظر کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها