تغییر و تبدیلی شماری از روئسای ولایتی وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۳/۷ - ۱۳:۰
تغییر و تبدیلی شماری از روئسای ولایتی وزارت زراعت 

۷ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان روئسای زراعت ولایت‌های  سرپل، جوزجان، نیمروز، بدخشان و نورستان تغییر و تبدیل گردیدند.
بر بنیاد این تعینات مولوی محراب الدین بلال رئیس زراعت قبلی ولایت بغلان به حیث رئیس زراعت بدخشان، مولوی عبدالقادر وحدت رئیس زراعت قبلی ولایت سرپل به حیث رئیس زراعت جوزجان، پیر شیرآقا «حبیب الرحمن» رئیس زراعت قبلی ولایت کنر به حیث رییس زراعت نورستان، مولوی شیراحمد رفیع رئیس زراعت قبلی ولایت دایکندی به حیث رئیس زراعت ولایت نیمروز، قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت قبلی ولایت جوزجان به حیث رئیس زراعت ولایت سرپل تعین و وظایف خویش را آغاز کردند.
این تغییرات به منظور بهبود امور سکتور زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت‌های نامبرده صورت گرفته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها