دوصد باغ‌دار در جوزجان در باره آفات نباتی آموزش دیدند

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۷/۱۵ - ۹:۴۲
دوصد باغ‌دار در جوزجان در باره آفات نباتی آموزش دیدند

۱۴ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان، دوصد دهقان و باغ‌دار را در باره‌ی چگونگی کنترول بیماری‌ها و آفات نباتی و هم‌چنین اضرار دواپاشی خودسرانه آموزش داده است.
این دهقانان و باغ‌داران بیشتر در باره‌ی بیماری‌های نباتی از جمله سیاه قاق گندم، استفاده‌ی مصوون از آفت‌کش‌ها، حشرات مفید و دواهای نباتی آموزش دیدند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها