تاکید معین مالی و اداری بر فعال سازی فابریکه لبینات ریشخور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۲:۳۹
تاکید معین مالی و اداری بر فعال سازی فابریکه لبینات ریشخور

۵ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از فابریکه پروسس لبنیات واقع در ساحه ریشخور ولایت کابل بازدید و تاکید بر فعال سازی آن کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور نظارت از کار اعمار فابریکه که از سوی شرکت قراردادی به پیش برده می شود، سنجش و برآورد کارهای ناتکمیل و دریافت راه حل جهت تکمیل کارهای ناتمام و بره برداری آن درهمکاری با نهادهای کمک کننده از فابریکه پروسس لبنیات بازدید کرد.
ملا آغاجان آخوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری حین بازدید از فابریکه پروسس لبنیات تاکید تقویه انجمن‌های مالداری و کوپراتیف های مالداری کرده افزود" غرض کامیاب شدن کار این فابریکه لازم است که وزارت زراعت در ولایت‌های اطراف فابریکه با انجمن‌ها و کوپراتیف‌های مالداری به شکل دوامدار همکاری نماید و آنها را در بخش پرورش گاوها، معرفی نسل‌های شیری و فراهم سازی خوراکه حیوانی موثر و مدرن همکاری نماید تا آنها بتوانند تولید شیر را بلند ببرند".
ملا آغاجان آخند از برنامه های وزارت زراعت جهت فعال سازی فابریکه پروسس لبنیات ریشخور سخن زده علاوه کرد" وزارت زراعت در نظر دارد که این فابریکه را در سطح مرکز فعال نماید و زمانیکه این تجربه موفقانه تطبیق شد در تمام ولایت‌ها و به سطح زون همین گونه فابریکه های پروسس لبنیات را می‌سازد تا افغانستان از لحاظ تولید شیر به خودکفایی نایل گردد و جلو واردات شیر بی کیفیت و خصوصا شیر خشک بی کیفیت به کشور گرفته شود".
فابریکه پروسس لبنیات واقع ساحه ریشخور شهر کابل به منظور جمع آوری شیر و پروسس محصولات لبنی ولایت‌های نزدیک به کابل در جهت رشد و انکشاف سکتور مالداری کشور ساخته شده که با بهره برداری آن تغییرات قابل ملاحظه‌‌ای در وضعیت مالداری کشور خصوصا مالداران ولایت‌های نزدیک به کابل رونما خواهد شد.
این فابریکه از یک سو در خودکفایی کشور از لحاظ تولید محصولات لبنی کمک نموده و از جانب دیگر در تشویق مالدارن کشور به گسترش سکتور مالداری نقش ارزندای ایفا می نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها