جلسه‌ای به منظور حفظ دارایی‌های وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۱۰:۱۰
جلسه‌ای به منظور حفظ دارایی‌های وزارت زراعت برگزار شد 

۳ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به رهبری ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان ریاست تخنیک و ترانسپورت و ریاست عمومی نظارت، تعقیب احکام و فرامین عالیقدر امیرالمومین حفظه الله در وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه جهت ایجاد هماهنگی میان ادارات به منظور تطبیق حکم عالیقدر امیر المومنین حفظه الله مبنی بر حفظ دارایی ها ، پیدا کردن و درج لست کردن تمام عراده جات و وسایطی که در روز فتح ناپدید گردیده است برگزار شد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این جلسه به مسوولان ریاست‌های مربوطه هدایت داد تا همکاری لازم را جهت دارایی وزارت زراعت را در مرکز و ولایت مشخص نموده و در همکاری با ادارت مرکزی و ولایتی کار نمایند تا آن عده از دارایی ها و  موترهای که تا حالا به وزارت زراعت برگشتانده نشده اند را مشخص نموده و دوباره به وزارت برگشتانده و ثبت و سجل وزارت زراعت نمایند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها