آموزش و توزیع مواد خوراکه عسل برای ۱۵۰ تن از زنبورداران ولایت تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۹ - ۱۰:۳۰
آموزش و توزیع مواد خوراکه عسل برای ۱۵۰ تن از زنبورداران ولایت تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری دفتر زنجیره ارزش افغانستان برای ۱۵۰ تن از زنبورداران تخار برنامه آموزشی را جهت نگهداری بهتر از فارم‌های زنبور راه‌اندازی نمود و همچنان خوراکه زنبور توزیع کرد.
این کمک شامل ۳۲ تن خوراکه زنبور عسل بود و برای هر کدام از زنبورداران از ۴ تا ۸ بوری خوراکه زنبور توزیع گردید.
در همین حال در یک اقدام دیگر  تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت تخار ۵۵ راس بز شیری را معاینه صحی نمود. این بزها قرار است برای مالداران تخار توزیع گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها