کمپاین نهال‌شانی در ولایت  کاپیسا افتتاح گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۸ - ۱۲:۴۵
کمپاین نهال‌شانی در ولایت  کاپیسا افتتاح گردید

۲۸ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال شانی بهاری تحت نام مبارزه علیه محو خشکسالی به پیشواز سال ۱۴۰۳ در ولایت کاپیسا  از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان محلی آن ولایت افتتاح گردید.
در افتتاح این کمپاین مولوی اسدالله سنان معاون مقام ولایت کاپیسا، مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، مولوی وقایت الله حنفی رئیس پوهنتون البیرونی، قاری محمدالدین ان معاون مالی و اداری پوهنتون، پوهندوی گل آغا نوری معاون تحقیقات پوهنتون، مولوی عبدالعزیزسعید ولسوال حصه اول کوهستان، مولوی عبیدالله حسام شاروال محمودراقی، مولوی عبدالله فاروقی رئیس حفاظت از محیط زیست، روساء، استادان و محصلان پوهنتون البیرونی، جمعی از علما کرام، محاسن سفیدان و مجاهدین با غرس چندین اصله نهال توسط رهبری ولایت افتتاح گردید.
در افتتاح این کمپاین حاضران مردم را تشویق و سهم‌گیری در این کمپاین نموده و از مردم خواستند که در سرسبزی وطن اشتراک فعال نمایند.
ریاست زراعت  کاپیسا در نظر دارد تا هزارها اصله نهال مثمر، غیر مثمر و بته‌های زینتی را که توسط کارمندان آمریت تنظیم منابع طبیعی این ریاست تربیه و پرورش یافته اند د ر مرکز و  ولسوالی‌ها توزیع و غرس نماید.
همچنان بیشتر از ۲۰۰۰۰۰ اصله نهال مثمر توسط قوریه داران در سطح این ولایت پرورش گردیده و آماده توزیع می‌باشد.
قابل ذکر است در جریان محفل کمپاین نهال‌شانی؛ رهبری پوهنتون البیرونی از کارکردهای مولوی روح الله روحانی رئیس  زراعت نیز تقدیر نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۲:۶
Background image

توزیع گوسفند برای ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی ولایت بغلان

۱۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، ۱۴۰ رأس گوسفند همراه با ۱۴۰ بره را به ۷۰ خانواده نیازمند در ولسوالی دوشی توزیع کرد.
این روند براساس. . .

BACK TO NEWS