جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت کندز دائر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۲:۳۲
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در ولایت کندز دائر گردید

۲۲ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استراداد زمین های غصب شده در ولایت کندز به رهبری مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت و با حضور اعضای هیئت دایر گردید.
در جلسه امروزی دوسیه موازی ۲ جریب زمین امارتی واقع ساحه دشت شاخ تپه ولسوالی علی آباد که از طریق مدیریت عمومی قضایای امارت مواصلت نموده بود، دوسیه موازی ۱۰۰ جریب زمین ساحه چهارگل تپه ولسوالی قلعه ذال و عریضه یک تن از ساکنین نوآباد ولسوالی علی آباد مبنی بر غصب ۲ جریب زمین خسبری امارتی‌اش توسط یک تن از اجاره داران ریاست زراعت ولایت کندز به بهانه اینکه ساحه متذکره را به اجاره اخذ نموده است مورد بحث و بررسی قرار گرفته که در نتیجه بعد از ارزیابی اوراق دوسیه جات فوق الذکر در خصوص موازی ۲ جریب زمین ساحه دشت شاخ تپه علی آباد از اینکه قبلآ در خصوص ساحه متذکره از طرف کمیسیون مرکزی امارتی تصمیم گرفته شده است هدایت داده شد تا دوسیه به مرجع‌اش ارسال و طبق مصوبه نمبر فوق اجراات گردد.
در خصوص دوسیه موازی ۱۰۰ جریب زمین ساحه چهارگل تپه ولسوالی قلعه ذال و ۲ جریب زمین ساحه نوآباد ولسوالی علی آباد هیت به ترکیب اعضای هیات تخنیکی غرض تطبیق اسناد و سکیج ساحه توظیف گردیده اند.
بعدآ ریس و اعضای هیات تخنیکی به ولسوالی خان آباد سفر نموده و در ساحه امیر آباد مربوط به کهنه قلعه ۳۵ قطعات کدستری که شامل موازی ۱هزار۳۶۲ جریب زمین می‌گردید را  بالای ساحه تطبیق و موازی متذکره را که در نقشه کدستری منحیث املاک حکومتی سروی گردیده است را تشخیص و تثبیت نموده و توسط فنی کدستر کوردینات، سکیج و کروکی آن اخذ گردیده و هدایت داده شده تا بعد از تکمیل تحقیقات دوسیه متذکره غرض اتخاذ تصمیم محول کمیسیون مرکزی گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۳۵
Background image

نظارت معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های ریاست حفاظه و قرنطین

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان فعالیت‌های کارمندان ریاست حفاظه و قرنطین در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل نظارت کرد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۲۷
Background image

نشست معین زراعت و مالداری با واردکنندگان کود کیمیاوی برای بهبود کیفیت کود در کشور

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسئولان شرکت‌های واردکنندگان کود کیمیاوی افغانستان در تالار کنفرانس‌های صندوق انکشاف زراعت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

BACK TO NEWS