حریق ۹ قلم مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت غور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۱۵:۱۵
حریق ۹ قلم مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ گذشته در ولایت غور

۱۶ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور از حریق ۹ قلم مواد خوراکی بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته در شهر فیروزکوه خبر می‌دهند.
مولوی غلام محمد کاظم شهامت رئیس اداره زراعت ولایت غور می‌گوید این خوراکه شامل لبنیات، نوشیدنی‌های تاریخ گذشته، مقدار ۹۰ کیلو گرام گوشت فاسد شده مرغ وارداتی می باشد که  توسط تیم موظف این اداره از دکان‌های سطح شهر فیروزکوه جمع‌آوری و  در یکی از نقاط دور این شهر با حضورداشت نماینده مقام ولایت آتش زده شد.
به گفته‌ی او، این مواد از دکان‌های و مارکیت‌های سطح شهر فیروزکوه از سوی کمیته‌ی جمع آوری اجناس بی‌کیفیت در این شهر جمع‌آوری شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها