جلسه سکتو زراعت و انکشاف دهات ولایت غزنی دایر گردید 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
جلسه سکتو زراعت و انکشاف دهات ولایت غزنی دایر گردید 

۱۶ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
این جلسه تحت رهبری مولوی محمد ادریس حنیف رئیس زراعت، آبیاری و مالداری غزنی در مقر این ریاست دایر گردید.
 دراین جلسه نماینده‌گان کمیته هالند و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد گزارش کاری خویش را طی دوماه گذشته وهمچنان پلان کاری ماه آینده خویش را به اعضای جلسه ارائه نمودند.
 سپس مشکلات قوریه داران ولایت غزنی از طرف رئیس اتحادیه متذکره مطرح وروی آن بحث صورت گرفت. در اخیر روی موضوعات مطرح شده تصامیم لازم اتخاذ و جلسه باختم دعائیه پایان یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها