دیدار رییس زراعت ولایت دایکندی با مسوول ساحوی موسسه مجادله بر ضد گرسنگی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۱
دیدار رییس زراعت ولایت دایکندی با مسوول ساحوی موسسه مجادله بر ضد گرسنگی

۱۵ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش 
مولوی شیر احمد رفیع ریس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در دفتر کارش با ابراهم جاسم خلف هماهنک کننده ساحوی موسسه مجادله بر ضد گرسنگی در نیلی مرکز ولایت دایکندی با دیدار نمودند. 
هماهنک کننده موسسه  مجادله بر ضد گرسنگی هدف از دیدار شان را تقویت هماهنگی با ریاست زراعت عنوان نموده و از   فعالیت دو پروژه خویش در بخش زراعت در آینده نزدیک تحت عنوان (افزایش انعطاف پذیری جامعه از طریق بهبود معیشت و مدیریت خطرات از بحران و تقویت اقتصاد از طریق توان مند سازی معیشت) در ولسوالی‌های سنگتخت و پاتو خبر داده و از ریاست زراعت خواهان اجازه فعالیت جهت سروی ابتدایی و شناسایی ساحات در ولسوالی‌های سنگتخت و پاتو گردید. 
رئیس زراعت ولایت دایکندی وعده همکاری همه جانبه را مطابق به قانون و مقررات امارت اسلامی به مسول موسسه یاد شده  سپرده  و خواهان تطبیق به موقع پروژه در فصل زمان مناسب به صورت شفاف و عادلانه مطابق به مفاد و محتوای تفاهم نامه گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۴۰
Background image

امضای قراردادهای انتقال زمین میان وزارت زراعت و دو اداره امارتی

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، میان ریاست اراضی وزارت زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

در نورستان برای دو هزار دهقان تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیایی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۵:۳۵
Background image

در ولسوالی کشندهٔ ولایت بلخ پنج هزار رأس حیوان در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی شدند

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در نتیجهٔ تلاش‌های این ریاست و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، در. . .

بازگشت به خبرها