۱۱۸ کشمش‌خانه در ولایت لوگر ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۶:۳۹
لوګر کې ۱۱۸ ممیزخونې جوړې شوې

۳ میزان ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی باغداری و مالداری خود، برابر با برنامه‌ریزی‌اش، کار ساخت ۱۱۸ کشمش‌خانه را در ولایت لوگر به پایان رسانید. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های بره‌کی برک، چرخ، خوشی و محمدآغه ساخته شده است.

این کشمش‌خانه‌های مدرن، به منظور تولید کشمش خوش‌کیفیت و برای جلوگیری از ضایعات انگور باغداران ساخته شده است. کشمش‌خانه‌های یادشده به دلیل مارکیت مناسب کشمش و افزایش میزان صادرات این محصول ایجاد گردیده است. ۶۰ درصد هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها از سوی وزارت زراعت و ۴۰ درصد آن از سوی باغداران مستفیدشونده پرداخته شده است.

باید گفت که تولید و پروسس معیاری می‌تواند درهای صادرات را به روی محصولات افغانستان بازتر از قبل بسازد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها