۱۱۸ کشمش‌خانه در ولایت لوگر ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۶:۳۹
لوګر کې ۱۱۸ ممیزخونې جوړې شوې

۳ میزان ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی باغداری و مالداری خود، برابر با برنامه‌ریزی‌اش، کار ساخت ۱۱۸ کشمش‌خانه را در ولایت لوگر به پایان رسانید. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های بره‌کی برک، چرخ، خوشی و محمدآغه ساخته شده است.

این کشمش‌خانه‌های مدرن، به منظور تولید کشمش خوش‌کیفیت و برای جلوگیری از ضایعات انگور باغداران ساخته شده است. کشمش‌خانه‌های یادشده به دلیل مارکیت مناسب کشمش و افزایش میزان صادرات این محصول ایجاد گردیده است. ۶۰ درصد هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها از سوی وزارت زراعت و ۴۰ درصد آن از سوی باغداران مستفیدشونده پرداخته شده است.

باید گفت که تولید و پروسس معیاری می‌تواند درهای صادرات را به روی محصولات افغانستان بازتر از قبل بسازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها