دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۵ - ۱۶:۳۸
په افغانستان کې د ملګرو ملتونو د خوړو او کرنې ادارې رییس سره د کرنې وزیر لیدنه

۵ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان و الکساندر جانس رئیس جلب کمک‌های مالی سازمان متذکره در کابل ملاقات نمود.
این دیدار که در دفتر  مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت انجام شد در آن مولوی حسین احمد خورشید و مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه وزارت زراعت حضور داشتند.
 در این دیدار که به منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری ها میان وزارت زراعت و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد در آن در مورد چگونگی انکشاف زراعت، حفاظت از جنگلات، منابع طبیعی، توزیع تخم‌بذری، اقتصادی سازی جنگلات، عصری سازی زراعت  و معیاری سازی محصولات زراعتی و مالداری صحبت گردید.
مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت از کمک‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به دهقانان و مالداران در شرایط فعلی سپاسگزاری نموده افزود:« افغانستان نیازمند کار در بخش‌های مختلف زراعت چون سبزیجات، میوه‌جات، مالداری، اعمار سردخانه‌ها، اصلاح نسل حیوانات می‌باشد، در گذشته روی این مورد کار ثمر بخشی صورت نگرفته است، طرح‌های را تدوین نموده‌ایم که بتوانیم با عملی سازی آن برای زنان و مردان این ملک زمینه مصروفیت ایجاد کنیم، اما؛ امکانات کم داریم ضرورت است که کشورها و سازمان‌های مددرسان جهانی ما را در این بخش‌ها همکاری نمایند».
آقای عمر از پلان‌های وزارت زراعت برای سال آینده نیز سخن زده علاوه کرد « پلان‌های سال‌های آینده ما این است  که زراعت و مالداری عصری و معیاری را به قریه‌ها و خانه‌های افغانستان ببریم تا فرصت کار بیشتر از همه برای زنان مساعد شود تا در خانه شان نفقه حلال پیدا کنند".
در همین حال ریچارد ترانچارد و الکساندر جانس همچنان از تعهد این سازمان جهانی به ادامه کمک‌ها به مردم نیازمند افغانستان سخن گفتند « مسوولیت‌های انسانی و وظیفوی ما است که برای جلب کمک‌ها به دهقانان و مالداران نیازمند این ملک لابیگری و تلاش نماییم و در هر کنفرانس و نشستی سخن بگوییم و ما  با سفر به گوشه و کنار افغانستان دریافتیم که این ملک هیچ نوع مشکل امنیتی ندارد و می‌شود در دورترین منطقه‌ای از این خاک کار کرد و سفر نمود».
 مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در این دیدار همچنان از علاقه‌مندی کشورهای مختلف در جهت کار و رساندن کمک‌ها به مالداران و دهقانان افغانستان نیز سخن زدند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها