جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری  از غصب زمین  ولایت هرات دایر شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۰:۱۸
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری  از غصب زمین  ولایت هرات دایر شد

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده  ولایت هرات با حضور روساء عضو هیئت به رهبری مولوی پیرمحمد حلیمی برگزار شد.
در این جلسه روئسای عدلیه، حج و اوقاف، سرحدات، اقوام و قبائل، مستوفی ولایت، معاون  استخبارات، معاون شاروال، معاون قومندانی امنیه، آمر کدستر و آمر قضایای امارت حضور داشتند.
در آغاز جلسه مولوی پیر محمد حلیمی رئیس زراعت سرعت بخشیدن  به کارها، ترتیب دوسیه‌‌های تحت بررسی و رسیده‌گی به مسوولیت‌ کمیته‌ها صحبت نمود. 
بعدا در مورد زمین مورد منازعه شاروالی منطقه شیدایی صحبت نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها