جلسه‌ای ایجاد هماهنگی در توزیع خوراکه حیوانی برای مالداران در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - ۱۰:۴۴
جلسه‌ای ایجاد هماهنگی در توزیع خوراکه حیوانی برای مالداران در وزارت زراعت برگزار شد

۱۴ دلو ۱۴۰۲ هـ ش
جلسه‌ای به  سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به منظور ایجاد هماهنگی در توزیع مواد خوراکه حیوانی برای مالداران برگزار شد.
در این جلسه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری پیرامون تهیه خوراکه حیوانی باکیفیت که بتواند در تغذیه درست حیوانات موثر واقع شود تاکید نمود و از مسوولان حاضر خواست که توجه جدید در کیفیت مواد خوارکه حیوانی که برای مالداران توزیع می شود داشته باشند" خوراکه‌ای که برای مالداران توزیع می شود باید مقوی باشد  و قبل از خریداری باید در لابراتوار معاینه گردد و بعد از آن به دسترس مالداران قرارگیرد".
در این جلسه نجیب‌الله امیرزی مشاور استراتیژیک و برنامه‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان بر تقویت هماهنگی و  ادامه همکاری‌ها جهت فراهم سازی خدمات برای مالداران و خصوصا فراهم سازی خوراکه حیوانی تاکید کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها