برای ۸۳۲ کارگر در چاریکار مرکز ولایت پروان پول نقد توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - ۱۴:۴
برای ۸۳۲ کارگر در چاریکار مرکز ولایت پروان پول نقد توزیع شد

 ۱۱  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، برای ۸۳۰ تَن کارگر در چاریکار مرکز این ولایت پول نقد توزیع نموده است.
توزیع پول نقد در مقابل ۲۰ روز کاری در بخش‌های چقورک کنی، اعمار چکدم‌ها و پاک‌کاری کانال‌های آبیاری بوده که برای هر شخص شش هزارو ۹۶۵ افغانی پول نقد توزیع شده است.
هدف از تطبیق این برنامه تقویت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از ضایعات آب باران، جلوگیری از تخریب خاک‌های زراعتی و سرسبزی ساحات زراعتی عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۲:۲۷
Background image

بهره‌برداری از کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر در نورستان

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
کانال آبیاری به طول ۷۷۰۰ متر میان قریه‌های پرونز و دیوی ولایت نورستان که با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، همکاری تخنیکی مؤسسه ان‌سی‌آر‌او. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی درباره تغییرات اقلیمی برای ۶۰۰ دهقان در پنجشیر

۲۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر اساس پلان سالانه خود، برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای را به‌منظور بلندبردن سطح. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۶:۳۵
Background image

نظارت معین زراعت و مالداری از فعالیت‌های ریاست حفاظه و قرنطین

۲۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از جریان فعالیت‌های کارمندان ریاست حفاظه و قرنطین در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل نظارت کرد.
د. . .

BACK TO NEWS