جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت بامیان دایر شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۴:۳۳
جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت بامیان دایر شد

۳ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌‌های غصب شده امارتی در  ولایت بامیان با حضور اعضای هیئت در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایر و روی چندین مورد از ساحات مورد بحث صحبت گردید.
در این جلسه در مورد تعین هیئت جهت بررسی ساحه مارکیت‌ها، ارائه گزارش ۵۰ جریب زمین قول روباه، شریک سازی عریضه‌‌های چندین نفر از باشنده‌های بامیان در مورد ساحات تحت منازعه، توظیف هیئت جهت بررسی زمین‌های غصب شده در ولسوالی‌های ورس و پنجاب و اجاره‌دهی زمین‌های استرداد شده صحبت گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS