دیدار رییس زراعت ولایت کندز با مسوولان موسسه زنجیره ارزش محصولات زراعتی در کندز 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۶ - ۱۵:۷
دیدار رییس زراعت ولایت کندز با مسوولان موسسه زنجیره ارزش محصولات زراعتی در کندز 

۲۶ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت ولایت کندز با مسئولین موسسه زنجیره ارزش زراعت اداره انکشافی بین المللی امریکا در افغانستان در دفتر کاری شان دیدار و روی برنامه های جدید موسسه متذکره بحث و تبادل نظر نمودند.
به سلسله دیدار قبلی که با مسئول موسسه زنجیره ارزش زراعت اداره انکشافی بین المللی امریکا در افغانستان مقیم ولایت کندز مبنی بر ایجاد واترشیت در ساحات که به آن ضرورت دانسته می‌شود صورت پذیرفته بود، که بعداً ساحه از نظر تخنیکی، اجتماعی و اقتصادی توسط انجنیران موسسه متذکره بررسی و انتخاب گردید؛ این‌ بار مسئولین مرکزی موسسه متذکره غرض اجرای ساختن برنامه ایجاد واترشیت در ساحات انتخاب شده با رئیس زراعت ولایت کندز روی چگونگی تطبیق پروژه مذکور صحبت نموده و از ایشان در جهت تطبیق پروژه درخواست کمک نمودند، که از جانب رئیس زراعت ولایت کندز وعده هرنوع همکاری در قسمت تطبیق این پروژه که بتواند در درازمدت برای مردم محل موثر و ممد واقع گردد داده شد.
در ادامه رئیس زراعت ولایت کندز از مسئولین مرکزی موسسه دی ای آی تقاضا نمودند، تا فعالیت‌های خویش را به سطح ولایت کندز گسترش داده و برای جامعه‌ی دهاقین و مردم ولایت کندز خدمات ارزنده و موثر را ارائه نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت در ولایت بلخ و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده، نشست مهمی در مقام ولایت بلخ برگزار شد که در آن ملا محمد یوسف وفا والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت مور پت‌دار در مرکز ولایت پنجشیر

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفت‌های مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز در مرکز ولایت خبر داد.
مسئولان این ریاست می‌گویند، این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

بازگشت به خبرها