دیدار رئیس زراعت دایکندی با نماینده گان دفتر یونما 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۰ - ۱۵:۲۰
دیدار رئیس زراعت دایکندی با نماینده گان دفتر یونما 

۲۰ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
 مولوی شیراحمد رفیع ریس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در دفتر کاری‌اش با سارا دی مول مسول دفتر یوناما در بامیان و ماروین نماینده دفتر یوناما در کابل دیدار نمود. 
مسولین دفتر یوناما هدف از سفرشان را بررسی وضعیت عمومی دایکندی به ویژه بررسی وضعیت زراعت و مالداری در دایکندی عنوان نموده و خواستار شریک سازی معلومات در رابطه به وضعیت زراعت و مالداری در دایکندی گردیدند. 
در این دیدار مولوی شیر احمد رفیع رئیس زراعت ولایت دایکندی پیرامون وضعیت زراعت و مالداری در دایکندی،  وضعیت خشک سالی نسبت به سال‌های گذشته، موجودیت امراض  و آفات حیوانی و نباتی سخن زده و همچنان  فعالیت‌های در آن بخش صحبت کرد.
وی همچنان مشکلات موجوده را در قسمت زراعت و مالداری پروسیس لبنیات، پروسیس بادام، نبود مارکیت صعب العبور بودن و کوهستانی بودن را های مواصلاتی را به صورت مفصل بیان نمودند. 
پیشنهاداتی چون مدیریت آب از طریق احداث واتر شیت‌ها، چکدم، اعمار ذخیره‌های آب خورد کلان، اعمار کانال‌های آبیاری، توزیع علوفه حیوانی، تخم‌های اصلاح شده بذری و کود کمیاوی را برای دهاقین، به مسولین  دفتر یوناما اراییه شد.
که از طرف مسولین دفتر یوناما وعده همکاری به ریاست در بخش‌های مربوطه در سال‌های آینده داده شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

افتتاح کانال آب‌یاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ ولایت بلخ 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کار ساخت کانال آبیاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ  ولایت بلخ که به همکاری دفتر اکتید تکمیل گردیده بود، در حضور هیئتی از وزارت زراعت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ تخصصی «تحقیق ساحوی» برای کارمندان ریاست تحقیقات مالداری

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

ورکشاپ آموزشی تخصصی تحت عنوان «تحقیق ساحوی» با هدف ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی کارمندان ریاست تحقیقات مالداری، در پوهنتون بین‌المللی افغان برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

BACK TO NEWS