برای یک‌صدو ۱۷ تَن در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا پول نقد توزیع شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - ۱۴:۵۳
برای یک‌صدو ۱۷ تَن در ولسوالی اله‌سای ولایت کاپیسا پول نقد توزیع شد


۱۱ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، به همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، برای یک‌صدو ۱۷ تَن در ولسوالی اله‌سای این ولایت در برابر کار، پول نقد توزیع نموده است.
برای هرفرد مبلغ شش هزارو ۹۳۴ افغانی توزیع گردیده که در بخش‌های چقورک کنی، اعمار چکدم و پاک‌کاری کانال‌های آبیاری کار نموده بودند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها