از جریان فعالیت فارم ماهی پروری در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل آمد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۱ - ۱۰:۱
از جریان فعالیت فارم ماهی پروری در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر نظارت به عمل آمد

 کارمندان ماهی پروری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دشتک ولسوالی عنابه رفته و از جریان فعالیت فارم پرورش ماهی این  ولسوالی نظارت به‌ عمل آوردند.
در این سفر وضعیت فارم متذکره از دید تخنیکی مورد ارزیابی قرار گرفت و به مسئولان آن رهنمایی‌های لازم تخنیکی ارائه گردید. 
مسئولین این فارم از توجه و همکاری ریاست زراعت تشکری نموده و خواهان ادامه همکاری‌ها گردیدند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها